Sport-Z: VakantieFUN inschrijving is geopend.

VakantieFUN inschrijving is geopend en lees meer over heel veel nieuwe activiteiten waar je aan mee kan doen!

VakantieFUN inschrijving geopend
24 juli t/m 18 augustus
VakantieFUN is een gratis sportief en creatief vakantieprogramma voor kinderen van 6 t/m 17 jaar die een indicatie hebben, problemen hebben met het verwerken van taal of prikkels, moeite hebben met het reguleren van emoties of gedrag, of geen aansluiting vinden bij regulier aanbod. Dit jaar introduceren we een vernieuwd programma met speciale tiener- en themadagen. Aanmelden kan tot 30 april.
MEER INFO EN AANMELDEN VAKANTIEFUN
Moverz opleiding van start (Alkmaar)
8x op vrijdagavond, start 12 mei
Ben jij creatief en sportief en wil je daarmee iets positiefs doen?! ‘Moverz’ is een gratis cursus voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar die graag een sportieve en positieve bijdrage willen leveren aan hun omgeving of voor zichzelf willen ontdekken of dit bij hen past. Als Mover ondersteun je bij de organisatie van sportieve activiteiten in jouw stad. Een leuke opstap naar een sportieve bijbaan!
MEER INFO EN AANMELDEN MOVERZ CURSUS
Game Night in Egmond-Binnen
Vr 31 maart, 19.00-23.00 uur
Vrijdag 31 maart organiseren twee Egmondse jongeren, Jessie en Sem, een ‘Game Night’ voor jongeren vanaf 15 jaar met en zonder beperking. Een gezellige avond waarbij we met elkaar diverse (bord)spellen spelen in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen. Niets moet en alles mag! Toegang is gratis, je moet je wel even aanmelden.
MEER INFO EN AANMELDEN GAME NIGHT
Sportgroep jeugd Egmond
Elke dinsdagmiddag, 16.00-17.00 uur
In Egmond aan Zee zijn we gestart met een nieuwe sportgroep voor Egmondse jeugd van 8-12 jaar. Zowel angst als onzekerheid, of een verstoorde prikkel- of taalverwerking kunnen invloed hebben op het gedrag van kinderen. Deze sportgroep wordt klein gehouden, zodat de pedagogisch sportcoach de benodigde aandacht ook echt kan geven. Na aanmelding kunnen de kinderen wekelijks meedoen in sporthal de Watertoren.
MEER INFO EN AANMELDEN SPORTGROEP JEUGD EGMOND
Sport & Outdoor
Elke zaterdag, 10.30 en 11.30 uur
Sport & Outdoor is een wekelijks sportprogramma op zaterdagochtend bij Outdoorpark Alkmaar, voor kinderen en jongeren die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een verstandelijke beperking hebben. Na de winterstop zijn de lessen weer opgestart! Houd jij van een beetje uitdaging in de buitenlucht? Doe een keer mee!
MEER INFO EN AANMELDEN SPORT & OUTDOOR
Ideeënkoffer
Dag en tijd in overleg
De ideeënkoffer is een initiatief van Sport-Z voor mensen met een haperend brein, die in contact met hun omgeving willen blijven. In de koffer zitten ideeën voor kleine activiteiten die u samen met uw naasten kunt doen. Dit kunnen zowel spellen aan tafel zijn als opdrachten in de buitenlucht.
MEER INFO EN AANMELDEN IDEEËNKOFFER
SportFUN en SportMIXX
Woensdagmiddag
SportFUN is een wekelijks sportprogramma in Alkmaar en Castricum, voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Voor de jongeren is er (in Alkmaar) eens in de twee weken SportMIXX. Er is nog ruimte in de groepen dus wil je een keer meedoen neem dan contact op voor een proefles. Dan kijken we of het aanbod aansluit bij wat jij zoekt.
MEER INFO EN AANMELDEN SPORTFUN/SPORTMIXX
Bewegen in Daalmeer en De Mare
Nieuwe initiatieven voor 60+’ers
Elke woensdagochtend van 10.30-11.30 uur staat de sportcoach van Sport-Z op het Blauwe Veldje in de Mare klaar om leuke beweegactiviteiten te ondernemen met senioren uit de wijk. Of doe mee aan de afwisselende sportactiviteit op dinsdagochtend van 10-12 uur bij Celeritas Korfbal/Petanque in de Daalmeer in Alkmaar.
MEER INFO PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN

 

Activiteiten in De Hoef (Alkmaar)
Buurtvrouwen en Sportcarrousel
In De Hoef kan je meedoen aan de sportcarrousel waar je 5 verschillende sporten uitprobeert (yoga, walking football, wandelfitness, jeu de boules en gym) in de eigen wijk. De eerste les is gestart maar je kunt nog gewoon instromen! In activiteitencentrum De Blauwe Boom organiseren we elke maandag van 11.30-13.30 uur een gezellig samenzijn voor buur(t)vrouwen uit de hele wijk. Kom ook langs en ontmoet nieuwe mensen!
MEER INFO PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN
Inspirerende verhalen
Lies en Fatima inspireren anderen!
Lies was al een tijdje op zoek naar een passende sport, en met hulp van Floor heeft ze die gevonden. Ze raadt anderen aan het zoeken nooit op te geven!
Fatima is nu ruim 5 jaar in Nederland en start binnenkort haar opleiding aan de Universiteit. Tot ze vaste verblijfplaats heeft woont ze aan de Picassolaan in Alkmaar. Vanuit daar doet ze mee aan een fitnessactiviteit voor vrouwen om zo fit te blijven.
LEES MEER INSPIRERENDE VERHALEN
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.