ICT vanafmorgen doneert een laptop via de Beursvloer van Doesgoed.

Donderdag 28 juli 2022 kwamen Erika en Jeroen een laptop in ontvangst nemen die zij goed kunnen gebruiken voor alle werkzaamheden bij t Auticafe Kennemerland. In ruil ontvingen wij hun oude laptop (die wij eerder gedoneerd hebben) retour en natuurlijk weten zij ons te vinden mochten er jongeren interesse hebben om bij ons eens te komen kijken of werken in de ICT iets voor ze is. Heel veel succes met de laptop!

Dank jullie wel    en

ICT vanafmorgen Kracht door jongeren!

Ons belangrijkste doel: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.

Zo gaan deze jongeren bij ICT vanaf Morgen enerzijds aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd. Anderzijds verzorgen zij ICT-diensten in de meest brede zin van het woord, voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. In die zin is ICT vanaf Morgen een volwaardige, professionele ICT-dienstverlener.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.