Activiteiten van SportZ in 2023

We wensen jullie ontzettend fijne, gezellige feestdagen toe! In de Kerstvakantie begeleiden wij nog een aantal evenementen, maar ook ná de vakantie staan er alweer volop activiteiten in het verschiet! We hopen je ook komend jaar weer te mogen begroeten.
VakantiePRET Alkmaar
Wo 28 dec, 11.00-13.00 uur
Doe deze kerstvakantie mee aan onze VakantiePRET activiteit voor jeugd en jongeren met een beperking. Op woensdag 28 december organiseren we een sportinstuif met sportclinics van 11.00-13.00 uur in de Meent in Alkmaar. Dankzij de professionele begeleiding kunnen wij er voor zorgen dat íedereen een leuke vakantie beleeft! Je kunt je voor  € 5,- aanmelden via de website.
MEER INFO EN AANMELDEN VAKANTPRET
Naschools aanbod Bergen
5x op maandagmiddag, 15.00-16.00 uur
Maandag 9 januari starten we in de sporthal van De Beeck met een naschools sportaanbod voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We beginnen met een lessenreeks van vijf lessen. Bij voldoende interesse willen we het aanbod continueren! Je kunt je nu aanmelden voor drie gratis proeflessen.
MEER INFO EN AANMELDEN NASCHOOLS AANBOD BERGEN
Ontmoet Event
Wo 18 januari, 10.00-14.00 uur
Doe woensdag 18 januari gratis mee aan het Ontmoet Event in sporthal de Enterij in Limmen, van 10.00-14.00 uur. Voor een dag vol spel, plezier en elkaar ontmoeten! Volwassenen die ervoor open staan nieuwe mensen te ontmoeten en zin hebben in een gezellige dag kunnen zich aanmelden.
MEER INFO EN AANMELDEN ONTMOET EVENT
Sportgroep jeugd Egmond
4x op dinsdagmiddag, 16.00-17.00 uur
Dinsdag 24 januari starten we met een nieuwe sportgroep voor Egmondse jeugd van 8-12 jaar. Van 16.00-17.00 uur in sporthal de Watertoren kunnen kinderen die baat hebben bij structuur en veel persoonlijke aandacht komen sporten. Het betreft een lessenreeks van 4 weken. Meld je nu aan voor deze gratis lessen en kijk of het aanbod bij je past.
MEER INFO EN AANMELDEN SPORTGROEP JEUGD EGMOND
EasyYoga in Wijkcentrum Overdie
Elke maandag, 11.45-12.30 uur
Sport-Z, VROUWenKRACHT, RCO de Hoofdzaak en Beschermd Wonen organiseren wekelijkse lessen EasyYoga in Wijkcentrum Overdie. Elke maandag van 11.45-12.30 uur kan je meedoen aan deze gratis lessen onder begeleiding van een professionele yogadocent van Sport-Z. Meld je nu aan en doe een keer mee.
MEER INFO EN AANMELDEN EASYYOGA
Stap voor Stap – Gemeente Bergen
Dag en tijd in overleg
Bij dit programma begeleiden wij wekelijks een klein groepje senioren ‘met een haperend brein’ bij een wandelactiviteit in de gemeente Bergen. De deelnemers worden thuis opgehaald door de begeleider van Sport-Z. We vertrekken naar een locatie bij het duingebied van Bergen, Egmond of Schoorl. Hier maken we een wandeling van ongeveer een uur en drinken we wat gezamenlijk. Na afloop worden de deelnemers uiteraard weer thuis gebracht.
MEER INFO EN AANMELDEN ‘STAP VOOR STAP’
Kinderfeestje
Outdoorpark Alkmaar, NERF of creatief 
Voor kinderen uit Alkmaarse gezinnen die thuis momenteel wat minder te besteden hebben organiseren we kinderfeestjes. Een unieke kans voor jou op een avontuurlijk feestje samen met maximaal 11 vriendjes en vriendinnetjes. Want wij willen net als jij, dat iedereen een kans krijgt om mee te doen. Dankzij het preventieakkoord van Alkmaar is dat nu mogelijk, want jij kan dankzij dit akkoord hier gratis aan meedoen.
MEER INFO EN AANMELDEN KINDERFEESTJE
Ontmoet programma’s
Diverse locaties, dagen en tijden
Zowel in Alkmaar en Dijk & Waard als in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo bieden wij Ontmoet programma’s aan. Hier kunnen inwoners op een gemakkelijke manier met elkaar in contact komen en samen bewegen. We organiseren dit in samenwerking met sociale en maatschappelijke organisaties.
MEER INFO OVER ONTMOET PROGRAMMA´S

Sportgala Alkmaar
Volop aandacht voor aangepast sporten
Maandag 12 december stonden de schaatsers van Zoeff op het podium bij het sportgala van de gemeente Alkmaar, zij waren net als de Giganten van SV Koedijk en de rolstoelhockeyers van Vios’82 genomineerd. Jelle Zuijdam, de maatschappelijk sportregisseur van Sport-Z mocht hen de prijs voor ‘aangepast sportploeg van Alkmaar 2022’ overhandigen. Wij spreken vooral veel lof uit voor ál deze genomineerden!
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.