Aangesloten bij Mama Vita en Balans

Helaas kregen we bij onze laatste thema avond op 22 november 2022 te horen dat de NVA onze samenwerking gaat beëindigen, gelukkig kunnen we ons Auticafé bij Mama Vita en Balans aansluiten.

Graag sluiten we aan bij een landelijke organisatie om ons netwerk van deskundige sprekers en onze kennis bij te houden. Vaak is het zo dat als er een deur dicht gaat er ook wel weer een deur open gaat, en zo versterken wij onze verbinding met Mama Vita en Balans.

Mama Vita
De stichting Mama Vita is een landelijk vrijwilligersnetwerk  voor en door moeders van kinderen met een vorm van autisme. Mama Vita brengt moeders bij elkaar en biedt ondersteuning middels diverse activiteiten, bijeenkomsten en (kennis)programma’s.
Onze missie is verbinding, inspiratie en het vergroten van de veerkracht .
Balans
Vereniging Balans staat op voor ouders van kinderen en jongeren die net iets meer, of iets anders nodig hebben bij het leren of in de opvoeding. Wij delen kennis met ouders en professionals. Balans ondersteunt en vertegenwoordigt ouders zo goed mogelijk door op verschillende manieren informatie en kennis te delen. En komt op voor ouders en kinderen in politiek Den Haag.
Vanaf 2020 is Mama Vita een speciale samenwerking aangegaan met oudervereniging Balans. Wij organiseren nu gezamenlijk webinars en online trainingen om zo beter onze achterban te ondersteunen en te bereiken.
En creëren wij meer impact door de actieve belangenbehartiging in het onderwijs en in de zorg.
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.